Skip to main content

Începe Târgul de carte Gaudeamus

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Peste două zile, cel mai longeviv târg de carte din țară își deschide larg porțile. Între 22 și 26 noiembrie, la Romexpo, în Pavilionul Central, sunt așteptați toți iubitorii de carte. Cei aproximativ 200 de expozanți vor oferi publicului o gamă variată de produse editoriale, sute de lansări de carte, precum și activități interactive pentru cei mai tineri vizitatori. La eveniment vor fi prezente și Editurile Patriarhiei Române, oferta de carte include o gamă variată de lucrări de teologie ortodoxă, enciclopedii, albume, monografii, ghiduri pentru pelerini sau cărți pentru copii.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.