Skip to main content

Versete Explicate. „Cărora veţi ierta păcatele, le vor fi iertate şi cărora le veţi ţine, vor fi ţinute.” Ioan 20, 23

#VerseteExplicate

„Cărora veţi ierta păcatele, le vor fi iertate şi cărora le veţi ţine, vor fi ţinute.” Ioan 20, 23

Arhidiacon Ionuț Mavrichi

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

2 comentarii

  1. Constantin

    Va rugam sa ne spuneti ce înseamnă a ține păcatele? Iisus HRISTOS a venit sa ne ierte de păcate, sa scăpăm de ele si sa nu fie ținute . Nu inteleg, va rugam sa ne explicați! Multumesc si sa ma iertati!

  2. Lucian

    Noi toți trebuie sa fie apostoli,la aceasta am fost chemați toți,nu sa mergem doar la servici ,ci să mărturisim despre Dumnezeu,deci ești preot în familie ,și apostol a lui Dumnezeu ,pescar de oameni dar faptul că lumea nu mai are nimic cu biserica și ci voia Domnului,au rămas stăpâni doar preoții de aici și dreptul lor de ,,iertare a păcatelor,,nu ar fi frumos sa fim toți preoți și apostoli?dar veți zice că nu toți suntem hirotoniți,și că leviții aveai aceasta chemare,da atunci te întreb școală te face lelevit?nu, doar slujitor învățat în anumită doctrina ,nivel l care toți trebuie sa ajungem,împinși din spate chiar de preoți doar că ei nu fac asta

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.