Skip to main content

10 cărți pentru 1000 de copii români din diaspora

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Asociația „Spune-mi o poveste pentru suflet” desfășoară, până în luna noiembrie, în comunități românești din afara granițelor, cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni proiectul „10 cărți pentru 1000 de copii români din diaspora”. 1000 de copii români din Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Italia și Spania vor participa la ateliere interactive de povești în limba română, susținute de profesori și de voluntari din comunitățile lor. În plus, fiecare dintre cei 1000 de copii va primi câte un set de 10 cărți scrise și ilustrate de Veronica Iani singură sau în colaborare cu Eliza Maria-Cloțea, cu Cristina Stoian sau cu Elena Ciolacu, artist vizual. Pe lângă un consistent fond de carte, Asociația Spune-mi o poveste pentru suflet pune la dispoziția organizațiilor partenere materiale necesare bunei desfășurări a atelierelor de povești și asigură totodată formarea povestitorilor. Proiectul „Spune-mi o poveste pentru suflet” a început în anul 2018 și a căpătat statut juridic cinci ani mai târziu, devenind – în 2021 – Asociația Spune-mi o poveste pentru suflet. De la înființare până în prezent, s-au organizat peste 450 de ateliere interactive de povești în format fizic și online, la care au participat 5000 de copii din țară și de peste hotare.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.