Skip to main content

Preotul jandarm Apalaghiei și bucuria de a fi apostol al lui Hristos

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
„În Afghanistan, când plecam în misiuni, aprindeam candela la icoana Maicii Domnului. Nicăieri nu e mai bine ca în brațele Măicuței! Plecam fără teamă!”, ne mărturisește cu evlavie părintele Vasile Viorel Apalaghiei.
De mai bine de 20 de ani poartă uniforma militară, în prezent fiind ofițer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita.
De aproape 1 an, este și preot misionar la Catedrala Ortodoxă din Miercurea Ciuc. Despre hirotonie povestește, cu emoție, că a fost cel mai înălțător moment din viața lui: „Îmi simțeam inima în mâinile lui Dumnezeu!”
Îi cunoașteți povestea în noua ediție #secvențetrinitas
Un reportaj de Alina Buzea.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

Un comentariu

  1. Luminita vasiliu

    Puterea Rugăciunii si Puterea Credinței am trecut prin mari emoții mari, mam zbătut intre Credința, si boli grave, numai sfinti Părinți care mam zbătut numai de la 14zile 1962,pina prezent. Luminita vasiliu,Lacrime, Lumina, Credința visurilor.mele au fost botezata de un mare, de Sfântul Ardealului și, am mare încredere în tine Domne ajuta și Macuta Domnului și fiul sau Iisus Hristos și Credința Adevărată în Sfânta Cuviosa Paraschiva si sf Pr Arsene Boca si sf Icoana. Amin

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.