Skip to main content

20 de ani de la sfințirea demisolului Bisericii „Buna Vestire” din Baia Mare

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Credincioșii Parohiei „Buna Vestire” din Baia Mare au aniversat astăzi două decenii de la sfințirea demisolului lăcașului de cult. Evenimentul a avut loc în data de 23 noiembrie 2003, la trei ani de la punerea pietrei de temelie a bisericii. Sfânta Liturgie a fost oficiată cu acest prilej de Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului. Ierarhul a apreciat dinamica parohiei, dar și activitatea părintelui Florin Codrea, care desfășoară numeroase acțiuni catehetice, dar și social-filantropice.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.