Skip to main content

A fost binecuvântat Centrul Cultural-educațional și social-filantropic al Parohiei Rotari

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

La numai un an de la sfințirea bisericii Parohiei Rotari, din comuna prahoveană Ceptura, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a binecuvântat astăzi Centrul cultural-educațional și social-filantropic al comunității. Mai întâi, ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie în lăcașul de cult cu hramul ,,Adormirea Maicii Domnului” și ,,Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv”. În timpul slujbei, credincioșii au avut ocazia să se închine la racla cu un fragment din moaștele Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, adusă de la Parohia „Sfântul Antonie cel Mare” din Sectorul 4 al Capitalei. În cuvântul rostit după Sfânta Evanghelie, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul a vorbit despre modalitățile prin care putem aduna comori în Împărăția lui Dumnezeu.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.