Skip to main content

A fost lansată cartea „Învierea Mântuitorului Iisus Hristos-certitudinea învierii noastre”

La Biserica Icoanei din București a fost lansat ieri volumul „Învierea Mântuitorului Iisus Hristos – certitudinea învierii noastre”. A doua carte semnată de părintele Marcel Stavără prezintă aspecte istorice, dogmatice, liturgice și spirituale legate de cea mai mare sărbătoare a creștinătății. „Am speranța că lectura acestei cărți, va spori dorința de cunoaștere teologică și va trezi conștiința pentru o pregătire sufletească mai intensă în așteptarea sărbătorii Sfintei Învieri”, mărturisește autorul la începutul cărții.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente