Skip to main content

A treia ediție a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
La Iași a început astăzi cea de-a treia ediție a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova. Peste 1500 de participanți, voluntari și moderatori s-au adunat în capitala istorică a României sub egida temei din acest an: „Arta de a dărui și binefacerile generozității”. Tinerii din întreaga regiune a Moldovei s-au adunat începând cu ora 12.00 în curtea Catedralei Mitropolitane, participând la deschiderea oficială a evenimentului. Festivitatea a început cu defilarea participanților din Mitropolia Moldovei și Bucovinei (județele Iași, Botoșani, Neamț, Suceava, Bacău și Vaslui), din Republica Moldova și din Ucraina. În continuare, tinerii au participat la o slujbă de mulțumire. La final, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a adresat participanților un cuvânt de binecuvântare, dorindu-le să aibă parte de zile frumoase la Iași, bucurie multă, veselie sfântă și convingerea că legătura lor cu Biserica oferă sens, direcție și lumină. De asemena, Ciprian Olinici, Secretar de stat pentru culte, invitat la eveniment, a evidențiat faptul că generozitatea este caracteristica cea mai importantă și cea mai prezentă a tinereții apreciind totodată capacitatea tinerilor de a schimba lumea și idealurile curate ale tinereții lor. În această seară, în amfiteatrul din Grădina Botanică, părintele profesor Constantin Necula a susținut conferința cu tema „Despre arta de a dărui și beneficiile generozității”.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.