Skip to main content

Abonamentele medicale, o soluție pentru economisirea impozitelor la stat

Anul 2024 a venit cu schimbări majore pe piața muncii, dar și în sistemul sanitar. Conform datelor oficiale, sistemul de sănatate din România se concentrează mai mult pe tratare, decât pe prevenție. Doar 1,4% din cheltuieli sunt destinate măsurilor de prevenție. Acest lucru este confirmat și de numărul mare de concedii medicale luate de angajați în ultimii doi ani: peste 8%, la o populație de 6 milioane de locuitori. Specialiștii în sănătate propun cumpărarea unui abonament medical, care ar putea determina și economii la stat.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.