Skip to main content

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a trecut la Domnul

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Membru de onoare al Academei Române, profesorul Constantin Bălăceanu-Stolnici a trecut, astăzi, la cele veșnice. Cu rădăcini boierești, academicianul s-a născut în data de 6 iulie 1923 la București și a urmat cursurile Facultății de Medicină, devenind medic neurolog și doctor în știinte medicale. A desfășurat o bogată activitate didactică la Catedrele de Anatomie și Neurologie ale Institutului de Medicină din capitală și a fost profesor al Universității Ecologice unde a predat cursuri de geriatrie, neuropsihologie și istoria culturii. În data de 10 noiembrie 1992 a devenit membru al Academiei Române și director onorific al Institutului de Antropologie „Francisc I. Rainer”. La ultima sa aniversare, din data de 6 iulie 2023, marele profesor a arătat că cel mai mare spijin în cei 100 de ani parcurși i-au fost credința, deschiderea pentru cultură și înțelepciunea.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.