Skip to main content

Acțiune de donare de sânge a elevilor de la liceele și colegiile din Ploiești

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Donarea de sânge poate da dependență! Dependența de a face o picătură de bine într-o lume în care boala și suferința se întâlnesc la tot pasul. Iar dacă mai adăugăm că actul în sine este sănătos și pentru donator și că satisfacția pe care o simți atunci când știi că ai salvat o viață nu poate fi comparată cu nimic, atunci, înțelegem de ce tinerii implicați în campaniile de donare de sânge organizate de voluntarii de la Paraclisul Mântuirii Neamului, revin la fiecare acțiune. Elevii din Ploiești au răspuns prezent și astăzi, la Centrul de Transfuzie Sanguină din municiu.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente