Skip to main content

Adunarea generală a Casei de Ajutor Reciproc a Episcopiei Maramureșului și Sătmarului

„Socotește milostenia nu ca o cheltuială, ci ca un venit, căci tu, prin ea, dobândești mai mult decât ai dat”. Cuvintele Sfântului Ioan Gură de Aur stau și astăzi la baza funcționării Caselor de Ajutor Reciproc ale clerului și salariaților bisericești. Începutul de an este moment de bilanț și pentru instituțiile financiare nebancare ale centrelor eparhiale. Membrii Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc de pe lângă Episcopia Maramureșului și Sătmarului au analizat astăzi veniturile și cheltuielile pe anul 2023, în cadrul unei ședințe care a avut loc la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.