Skip to main content

Agenția Națională de Presă „Agerpres”, 135 ani de existență

Agenția Națională de Presă „Agerpres” împlinește la 27 martie 135 de ani de la înființare. Din anul 1889 și până în prezent, Agerpres a transmis milioane de știri, materiale documentare și fotografii. În cei 135 de ani de activitate, Agerpres și-a menținut rolul de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România în exterior. Agenția Națională de Presă continuă să actualizeze lumea și să ofere informații cu caracter imparțial. Despre istoria Agerpres și despre proiectele importante ale agenției, am stat de vorbă cu doamna Claudia Victoria Nicolae, director general al Agerpres.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.