Skip to main content

Ajungem să repetăm drama fiului risipitor

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

“Nicio pierdere economică nu poate egala pierderea demografică, pierderea zestrei noastre genetice, risipirea noastră. Până unde ne risipim? Biserica face un lucru minunat în exterior, încearcă să păstreze legăturile cu românii aflați în străinătate. Mare lucrare! Dar mă rog ca românii să se întoarcă acasă. În România se poate trăi, avem aici tot ce ne trebuie!“
După ce a fost timp de 17 ani profesor într-o școală de stat din Londra, după ce a lucrat apoi 4 ani ca polițist, Cristian Anghel a decis să se reîntoarcă în țară, schimbând tumultul Londrei pe satul Ocea, din județul Neamț. Pentru a fructifica experiența depărtării, predă acum la Seminarul Teologic „Veniamin Costachi” din Neamț.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente