Skip to main content

Alături de copiii în nevoie

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 2

2 comentarii

  1. Nehoianu Ana Maria

    Bună seara. Am văzut reportajul dumneavoastră cu copii și familiile pe care ii ajutați din Nehoiu jud Buzău. As vrea să vă spun de o fam Fam Radu Cornel are mare nevoie de ajutor și capul familiei este grav bolnav. Dacă i-ați ajuta ar fi o minune pentru ei. Vă mulțumesc din su6daca ați citit msj meu și multă sănătate și fericire ❤

  2. Pitirut

    Buna ziua!am vazut acest reportaj!unele persoane chiar au nevoie mare de ajutor!!am intalnit o familie in satul Păltiniș,comuna Gura-Teghii care au nevoie de ajutor sa.si termine 2camere in care locuiesc!!sunt 3copilasi care au nevoie de ajutor!tatal lor merge la munca sa le poata oferi cele necesare,dar din toamna nu o sa mai poata lucra deoarece copiii incep scoala si nu are cine sta cu ei!cel mai mic intra clasa zero la toamna!!sunt foarte neajutorați!cea mai mare nevoie a lor este terminarea camerelor!se vede afara daca stai si te uiti mai atent!am vazut ca ati ajutat pe cei din zona de la Nehoiu(unii sunt amarati,altii chiar nu meritau ajutorul)!daca puteti ajutati si aceasta familie!!Numele tatălui este Chirac Adrian.sotia l.a lasat si a plecat,el rămânând sa creasca copiii singur!!multumesc!!

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.