Skip to main content

Alexandra Nadane. Darul unei bune creșteri

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Se spune că un copil simte dacă este dorit încă din pântecele mamei… simte ce trăiește mama încă de când este doar o celulă, trăiește frământările ei și rămâne în această legătură strânsă cu cea care îi dă viață încă o vreme.
Alături de mediul în care creștem și ne cultivăm, toate acestea reprezintă un fel de bagaj cu care ajungem să plecăm din casa părintească.
Dar dacă vrem să schimbăm lumea în care trăim, am putea începe conservând tot ce am primit de la cei care ne-au născut și fiind recunoscători pentru toate oportunitățile de învățare pe care au știut și au putut să ni le ofere, lăsând la o parte aroganța de a pretinde reinventarea roții.
Să păstrăm mai ales valorile în care am crescut, pentru că acestea ne vor fi călăuze în drumul nostru, trecător pe acest pământ.
Alexandra Nadane este o tânără cu un suflet treaz, care încă din liceu a căutat să afle răspunsuri la probleme serioase de viață,… a căutat ca trecerea ei prin lume să aibă un sens.
Un sens pe care l-a găsit răspunzând cu dragoste la suferința unei tinere mame aflată într-o criză de sarcină.
Cum a înmulțit Dumnezeu iubirea pe care a oferit-o Alexandra în urmă cu câțiva ani, aflăm în această ediție #oameniitimpului.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.