Skip to main content

Amintiri din „poiana cu olari”

Păstrat din vremuri de demult, de la străbunii acestei lumi, este unul dintre meșteșugurile de care oamenii au avut mereu nevoie. Pământul, apa și focul, aduse împreună au modelat generații și s-au lăsat modelate de către cei care au deprins rostul și trăinicia tradiției. Adevărați creatori populari care din cea mai simplă materie au făurit obiecte de folos în gospodăriile lor, dar care pentru noi au devenit fragmente de istorie. Către meșterii olari ne îndreptăm astăzi și vom ajunge să cunoaștem două familii de bunici a căror viață s-a învârtit mereu pe roata olarului.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.