Skip to main content

Arhiepiscopia Bucureștilor a intensificat, în 2023, acțiunile sociale destinate categoriilor vulnerabile

Arhiepiscopia Bucureștilor a acordat anul trecut ajutoare pentru unitățile bisericești și persoanele aflate în dificultate în valoare de peste 13.000.000 lei. Proiectele de infrastructură socială au vizat extinderea unor centre sau cantine, înfiiințarea altora noi, implementarea unui serviciu de îngrijire la domiciliu, dar și organizarea unor cursuri de formare pentru personalul angajat în domeniul asistenței sociale. Datele au fost prezentate sâmbătă, în cadrul Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente