Skip to main content

Arhiepiscopia Dunării de Jos. Bilanț și perspective

În 2024, preoţii din Arhiepiscopia Dunării de Jos vor fi prezenți la patul bolnavilor din spitale prin rugăciune, spovedanie şi împărtășirea cu Sfintele Taine. În același timp, eparhia va sprijini centre medicale şi spitale pentru dotarea cu echipamente medicale și va dezvolta şi promova serviciile medicale de balneo-fizioterapie din cadrul Clinicii Aşezământului „Sf. Pantelimon” – Lacu Sărat, Brăila, în vederea ajutorării persoanelor vârstnice şi nu numai. Sunt doar câteva dintre proiectele pe care le promite Arhiepiscopia Dunării de Jos pentru anul omagial dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor. Ne spune mai multe Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian, împreună cu noi în platou.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente