Skip to main content

Artă și ideologie

În această ediție a emisiunii #credintasicultura îl avem invitat pe domnul Pavel Șușară, o personalitate din zona criticii de artă și un om de cultură profundă. Dialogul este unul cu totul special și abordează teme precum arta contemporană, și asaltul ideologic asupra tradiției culturale autentice.
În partea a doua a emisiunii discutăm despre un volum cu totul excepțional, un album-studiu dedicat de domnul Pavel Șușară unuia dintre marii artiști ai României, Aurel Jiquidi – o personalitate de seamă a artei românești.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.