Skip to main content

Ateliere pentru elevi, la ROM(a)NOR Interferences

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
În perioada 25-27 august, Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” organizează cel de-al doilea târg meșteșugăresc din seria celor 4 prevăzute în proiectul ROM(a)NOR Interferences. Vor fi prezenți 40 de meșteri romi din toată țara care își vor prezenta produsele și care vor susține și o serie de demonstrații pentru public. În cadrul unor ateliere dedicate, copiii sunt invitați să învețe să lucreze arama pentru vase, să confecționeze bijuterii de argint, să modeleze sticla, să sculpteze în lemn și să se bucure de istoria florilor. Workshpurile se vor desfășura zilnic, de vineri până duminică, la orele 11:00, 14:00 și 17:00. Acestea vor o durată de 30 de minute. Sâmbătă, 26 august, de la ora 14.00, organizatorii vă invită la un spectacol susținut de Duo Viorel si Daniel Bădoi (vioară și acordeon), Taraful Pui de Urs, Ansamblul de dansuri RomaFest, Marius Mihalache și Arabela Nicolau.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.