Skip to main content

Atelierele Patriarhiei Române – secția orfevrărie

Din anul 1994, Atelierele Patriarhiei funcționează în clădirea din curtea Mănăstirii „Duminica Sfinților Români” aflată la ieșirea din București pe drumul ce duce spre Oltenița, în vecinătatea orașului Popești-Leordeni, având și două secții la Mănăstirea Pasărea și la Mănăstirea Țigănești. În anul 2009, sub conducerea și cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, sectorul ateliere din cadrul Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române a intrat într-un amplu proces de reorganizare și modernizare. Astăzi, acest sector își desfășoară activitatea pentru confecționarea obiectelor de cult în cadrul secțiilor din București, croitorie și cizelură la punctul de lucru de la Mănăstirea Pasărea, și țesătorie, broderie, tricotaje la Mănăstirea Țigănești.

#AtelierelePatriarhieiRomâne #orfevrărie #talentsiefort

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.