Skip to main content

Au început manifestările prilejuite de hramul Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava

Manifestările prilejuite de hramul Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” au început în această dimineață. După săvârșirea Slujbei Acatistului, racla cu moaștele marelui mucenic a fost purtată în procesiune și așezată spre închinarea credincioșilor într-un baldachin amenajat sub teii din curtea așezământului monahal. La finalul procesiunii, Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, a vorbit despre întreita bucurie a acestor zile, prilejuită de sărbătorile care încununează în acest an hramul eparhiei.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.