Skip to main content

Banca de resurse genetice vegetale; Băutura de Kombucha; Gardenia

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Cu toții am auzit de bănci ca instituții financiare, însă puțini știm că la Buzău există o bancă de resurse genetice vegetale pentru legumicultură, floricultură, plante aromatice și medicinale. Semințele a zeci de mii de plante din soiuri foarte diverse sunt bine conservate în acest loc. Cum este posibil acest lucru și cum le poate fi de folos românilor, aflăm de la cercetătorul științific Costel Vânătorul, directorul Băncii de Resurse Genetice Vegetale.

Pentru că băuturile pe bază de Kombucha sunt tot mai la îndemână, ne-am interesat cum pot fi obținute și de ce este bine să le consumăm.

Pentru că florile ne fac viața mai frumoasă, aflăm tainele gardeniei de la cei care le cunosc cel mai bine, prietenii noștri de la Grădina Botanică a Universității din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.