Skip to main content

Bilanțul activităților Arhiepiscopiei Iașilor, pe 2023

Și în Capitala Moldovei a avut loc astăzi Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Iașilor. Ședința a fost precedată de Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei împreună cu Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, în vechea Catedrală cu hramul „Sfântul Gheorghe”. Întâlnirea de lucru s-a desfășurat apoi în sala „Iustin Moisescu” din cadrul Ansamblului Mitropolitan. Aici s-au aprobat rapoartele de activitate ale sectoarelor Eparhiei Iașilor pe anul 2023 și s-au făcut propuneri pentru anul în curs. De asemenea, pe parcursul lucrărilor ședinței au fost prezentate rezumatele activităților cultural-misionare desfășurate în ultimul an în Arhiepiscopia Iașilor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.