Skip to main content

Binecuvântare arhierească în Parohia Văliug

Biserica „Nașterea Maicii Domnului” și capela Parohiei Văliug au fost astăzi binecuvântate de Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului. Momentul de bucurie duhonicească vine ca o încununare a eforturilor depuse de comunitate, în ultima perioadă, la înfrumusețarea lăcașului de cult. Ierarhul a oficiat apoi Sfânta Liturghie și l-a hirotesit iconom pe părintele paroh. Primarul comunei Văliug a primit din partea Preasfinției Sale Ordinul „Crucea Episcop Elie Miron Cristea”, clasa a 2-a pentru mireni, iar ceilalți ctitori și binefăcători au primit diplome de recunoștință.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.