Skip to main content

Binecuvântare arhierească pentru românii din Kalmar, Suedia

Și românii ortodocși din vechiul oraș de coastă Kalmar, din Suedia, îl au ocrotitor pe Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie. Cu prilejul hramului Bisericii „Cinstirea Icoanei Maicii Domnului *Salvatoarea de la înec*”, Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie şi Sfintele Valentina și Ana Vikinga, Sfânta Liturghie a fost săvârșită de Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul ortodox român al Europei de Nord. Credincioșii s-au putut închina și la o icoană relicvar a Sfântului Haralambie, adusă de la Paraclisul Centrului episcopal din Stockholm.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.