Skip to main content

Binecuvântarea Maicii Domnului pentru credincioșii Parohiei „Sfântul Pantelimon” – Foișorul de Foc

Cunoscută pentru minunile săvârșite de-a lungul timpului, Icoana Maicii Domnului „Eleovritissa” – Izvorâtoarea de untdelemn, aflată în patrimoniul Mănăstirii Vatoped, este cinstită cu multă evlavie de credincioșii din întreaga lume. O copie a acestei icoane se află, de patru ani, și în biserica Parohiei „Sfântul Pantelimon” – Foișorul de Foc, din Capitală. Momentul aniversar a fost sărbătorit prin rugăciune. Credincioșii s-au putut închina cu acest prilej la o altă icoană a Maicii Domnului, adusă de la Parohia „Sfinții Ioachim și Ana” – Oborul Vechi.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.