Skip to main content

Binecuvântarea Sfântului Nicolae pentru credincioșii din Solești, județul Vaslui

Mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Nicolae și icoana sa făcătoare de minuni de la Biserica „Sfântul Gheorghe” – Nou din București se află, până mâine, în Episcopia Hușilor. Delegația care a dus sfintele odoare în localitatea Solești, județul Vaslui, a fost întâmpinată, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, de Preasfințitul Părinte Episcop Ignatie. Ierarhul a săvârșit Sfânta Liturghie a darurilor înainte sfințite pe un podium amenajat în curtea lăcașului de cult și le-a vorbit credincioșilor despre virtuțile Sfântului Ierarh Nicolae.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.