Skip to main content

Biserica din Bragadiru, minunea Sfintei Cuvioase Parascheva

Ce poate însemna biserica pentru sufletului unui om? Unii dintre noi văd în ea doar ziduri, alții văd ferestre către rai. Și prin acele ochiuri de lumină îl caută pe Dumnezeu. Îl întâlnesc în Liturghie și alături de sfinții cei buni care îi privesc din icoane simt iubirea nemărginită pe care Hristos o dăruiește.
În trecut, oamenii care își doreau un lăcaș de rugăciune în Bragadiru nu se cunoșteau. Îi unea însă credința în Dumnezeu și dragostea pentru Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iași. Iar Ocrotitoarea Moldovei le-a ascultat rugămintea. I-a adus împreună și le-a dăruit o biserică.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.