Skip to main content

Biserica Fundenii Doamnei, ctitoria spătarului Mihail Cantacuzino

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 1

Un comentariu

 1. Atanasie Popescu

  Sa ne traiti Stimate Domnule Parinte Consilier Patriarhal Dr. Florin Serbanescu!
  Sper ca Dvs. si ai Dvs. sunteti bine in aceste vremuri de restriste ale Scamdemiei. In ciuda unor restrictii oficiale ce inca guverneaza deplasarile individuale sau de grup, speram ca Dvs. si echipa Trinitas sa reluati ciclul atat de interesant si educational al Comorilor Ortodoxiei noastre.
  Cand erati cu peregrinarile Dvs. prin Banat, v-am sugerat sa mergeti si la fratii nostri din Banatul istoric ce nu a revenit Tarii Mama la Unirea cea Mare, continuand cu celelalte tari limitrofe (including Dulcea Basarabie) unde suferinta lor este tot mai dureroasa.
  Aici, in Tara Unchiului Trumpenstein, deschid Internetul cu apreciatul site al Basilicii, si uneori ma limitez doar la acesta din cauza timpului limitat datorita starii de sanatate precara a sotiei, cat si a gradinaritului care ma ajuta sa ma mentin intr-o stare buna a sanatatii fizice si intelectuale.
  O alta sugestie ar consta sa puteti face o noua emisiune la Alba Iulia pe locul unde au fost identificate ruinele fundatiei Bisericii ridicate de Mihai Viteazul, axandu-va pe ideea de a se realiza restaurarea a acestui important site arheologic pentru natiunea noastra ortodoxa. Un sprijin important in materializarea acestei idei vi-l poate aduce apreciatul Prof. Dr. Sergiu Iosifescu, Directorul Comisiei Monumentelor Istorice.
  Cu respect,
  Dr. ing. Atanasie (Tony, for Yankees) Popescu,
  Isanti, Minnesota, S.U.A.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.