Skip to main content

Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Roșu a fost târnosită

Biserica „Izvorul Tămăduirii” din localitatea ilfoveană Roșu, comuna Chiajna, a fost astăzi sfințită, ca urmare a numeroaselor lucrări de consolidare, restaurare și înfrumusețare executate în ultimele trei decenii. Slujba de târnosire a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Lăcașul de cult a fost construită în anul 1827. În ultimii ani, întregul ansamblu parohial a fost extins cu mai multe dependințe necesare activității pastoral misionare și social filantropice. Spațiul liturgic a fost extins, pictura a fost restaurată, instalația electrică a fost refăcută, a fost înlocuită pardoseala din Sfântul Altar și a fost realizată o nouă Sfântă Masă. În continuare, Sfânta Liturghie a fost oficiată la altarul de vară. În cuvântul de învățătură, ierarhul le-a vorbit celor prezenți despre modul în care Sfântul Apostol Toma adevereşte Învierea.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente