Skip to main content

Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Marginea a fost resfințită

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Credincioșii bucovineni din comuna suceveană Marginea au trăit în această duminică momente istorice. Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” a Parohiei Marginea I a fost astăzi resfințită de șapte ierarhi ai Bisericii noastre, ca o încununare a tuturor lucărilor realizate din anul 1949 până în prezent. Pentru a îmbogăți acest moment de sărbătoare, o delegație de la București condusă de părintele Emil Nedelea Cărămizaru a adus de dimineață racla cu mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Nicolae de la biserica voievodală „Sfântul Gheorghe” Nou. Ierarhii au oficiat slujba de târnosire a lăcașului de cult sub protia Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, ca urmare a finalizării picturii bisericii și a amplelor lucrări de înfrumusețare desfășurate. Cei șapte ierarhi au săvârșit apoi Sfânta Liturghie, împreună cu stareți și slujitori de la mănăstirile și parohiile din vecinătate, pe un podium amenajat în Parcul Central al Comunei Marginea. La eveniment au participat și reprezentanți ai autorităților locale. În cuvântul de învățătură Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie a vorbit despre importanța acestei zile pentru credincioșii din Marginea, dar și despre iertarea semenilor ca una dintre cele mai mari dovezi ale iubirii purtate acestora.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.