Skip to main content

Boală, suferință, însingurare. Imperativul milei

În această ediție a emisiunii #credintasicultura discutăm depre textul evanghelic din Duminica a 4-a după Paști, a vindecării slăbănogului de la Vitezda.
Este vorba despre un text evanghelic foarte mișcător în care aflăm că Iisus a vindecat un om abandonat de toată lumea, grav bolnav de 38 de ani și care nu reușea să ajungă singur în locul în care ar fi putut primi vindecarea.
Alături de Pr. Florin-Ciprian Petre, de la Biserica Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, vom încerca să extragem câteva lucruri importante, mereu actuale, cu care ne confruntăm cu toții în acest secol al însingurării.

#PrFlorinCiprianPetre #VindecareaSlăbănoguluiDeLaVitezda #boală #suferință #milă

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.