Skip to main content

Bogăția spirituală a bisericii de la kilometrul zero

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 2

2 comentarii

  1. Voican Marin

    Minunată ctitorie! La această sf. Biserică vin din ani tinereții, fiindcă imi gasesc liniștea, simt mâna protectoare a Dumnezeului nostru, Domnul IISUS CRISTOS. Slava si cinste slujitorilor credinței ortodoxe care ne ajută ca să înțelegem puterea Creatorului tuturor vazutelor și nevăzutelor, să ne apropiem de viață veșnică pe care Mântuitorul ne-o va da la venire lui pe pământ.Ajuta-ne Doamne! Ofer un dar de suflet „SLAVA ȚIE, DOAMNE!o împlinire a dorințelor mele de a fi sărbătorit în data de 15 August în Catedrala Episcopală- Deva, când Corala ANASTADISmi-a cântat la 79 de ani LA MULTI ANI.Această împlinire pentru mine a fost adevarata fericire de care nu boi uita niciodată. https://youtu.be/fbrjLcJC0nN

  2. Voican Marin

    La Sfânta Biserică vin din tinerețe.Aici simt cu adevarat o energie a puterii Domnului noștru Iisus Cristos, și mărturisesc, ori de câte ori am prilejul, spun apropiatilor mei, că multe realizari pe care le-am avut si le voi avea în viață se datoresc credinței mele în Creatorul nostru. Expunerea pe care o face parohul Emil Nedelea Cărmizaru este o minunată lecție duhovnicească și pagina de istorie a aceste minunate biserici in care se află moaștele sf. Nicolae si ale sf.martir Constantin Brâncoveanu. Pe această cale aduc PRINOS DE recunoștință înaintașilor noștri care ne-au lăsat o bogăție spirituală inestimabilă. Dumnezeu să ne ajute să găsim calea cea dreapta spre viața veșnică în împărăția cerului.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente