Skip to main content

Botezul Domnului. Pocăința – calea spre Lumină

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

„Mântuitorul Hristos, prin tot ceea ce face, arată cum putem noi să ajungem la adevărata pocăință. Când vorbim despre pocăință, mintea noastră se duce către perspectiva părerii de rău, a regretului. Însă pocăința (metanoia) este mult mai mult de atât. I-aș invita pe cei care ne urmăresc să citească cel puțin capitolul din Ascetica și mistica Părintelui Dumitru Stăniloae despre pocăință, unde acesta recurge la o adevărată pleiadă de Părinți ai pustiei care ne explică cu adevărat ceea ce este pocăința. Metanoia este schimbarea minții, dar în sensul orientării fundamentale a minții coborâte în inimă, prin curățire, către Hristos, către ascultarea cuvântului lui Hristos.”
Diac. Florin – Ciprian Petre, patrolog

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente