Skip to main content

Buciumașii din Spulber și alte obiceiuri

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

2 comentarii

  1. Tina Neacsu

    Dragi mei prima va scriu cu lacrimi an ochi va multumesc din suflet ca ati realizat acest filmulet cu satul meu natal ,acolo mam nascut acum 49 de ani acel catun frumos Tipau ,am crescut acolo an conditiile care erau atunci saraci dar plini de bucurea de copil mai ales cand veneau sarbatorile pe atunci unica distractie era balul si hora la caminul cultural asa era atunci bieti nostri parinti neau crescut asa cum au putut neau purtat la scoala acea scoala de astazi asa departe cum era veneam pe tinp de iarna ne adunam toti din Tipau si plecam zburdand ,era frumos f frumos ne bucuram din putinul care al aveam .Astazi spun cu durere an suflet ca acolo an acel catun frumos al copilariei mele nu am mai fost de aproape de 30 de ani ,bieti mei parinti sunt anmormantati acolo la bisericuta din sat dumnezeu sai odihneasca an pace .Va multumesc din suflet la cei ce ati realizat acest film nu averi ideie cat de fericiti mati facut vizionand cu mare atentie tot mam antors an timp cu lacrimile pe fata soarta nea purtat departe an lumea larga astazi avem fam la randul nostru din pacate fetele mele nu au fost nici o data sa vada locul unde mam nascut pentru ca acolo nu mai e nimeni a disparut totul poté cu ajutorul lui dumnezeu poate vom ajunge an vara acestui neam .Va multumesc anca o data din suflet .

  2. Ionica Dumitran

    Ce mult m-am bucurat cand am vizionat acest filmulet, din com. natala unde m-am nascut si am crescut. Am ascultat cu foarte multa emotie echipa de Bucimasi din satul meu natal. Totusi nu mi-am uitat satul, comuna mea care este atat de frumoasa. De cate ori vin la casa parinteasca mai intineresc cu ceva ani, dar este greu. In fiecare an merg la Sfanta Biserica unde sant parintii inmormantati, nu-i uit cu toate ca sant plecata, dar imi fac timp. Imi revad colegii, satenii, vecinii si rudele, plec incarcata cu foarte multa energie.Toate realizarile se datoreaza destonicului primar si a comunitati. Dumnezeu sa va ajute.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente