Skip to main content

Bucuria în Hristos, singura bucurie veșnică

Invitat: Pr. Lect. Dr. Alexandru Corneliu Arion, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din Târgoviște

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 5

5 comentarii

 1. Ionică Marius Alin

  Cuvântul părintelui profesor Alexandru Arion este unul cu putere multă. Călduros, profund, plin de conținut, izvorât din întâlnirile dumnealui cu Realitatea, mesajul s-a cuibărit în inima ascultătorului, zugrăvind în ea eterna bucurie pascală a Bisericii. Nădăjduim cât mai multe ediții cu magistrul nostru de la Târgoviște!

 2. Teofil Pîrvulescu

  Felicitări atât părintelui moderator, cât și invitaților lui pentru calitatea temelor dezbătute. E nevoie din ce în ce mai stringent de asemenea hrană, atât pentru minte, cât și pentru suflet! Mulțumim!

 3. Ionică Marius Alin

  Cuvântul părintelui profesor Alexandru Arion este unul cu putere multă. Călduros, precis, izvorât din întâlnirile dumnealui cu Realitatea, acesta ajunge direct la inima ascultătorului, zugrăvind-o cu eterna bucurie pascală a Bisericii. Nădăjduim cât mai multe ediții cu magistrul nostru de la Târgoviște!

 4. Cosmin Iulian Cîrstea

  O tema extrem de inspirata! Este nevoie să vorbim despre bucuria cea adevărată, într-o lume în care ni se propun tot felul de surogate ale acesteia. Mulțumim părintelui moderator pentru emisiunile pline de esență cu care ne-a obișnuit! De asemenea trebuie să mulțumim în mod deosebit părintelui profesor Alexandru Arion pentru prelegrea de înaltă eleganță. Ca de obicei, reușește să transmită mesajul culturii și credinței creștine într-o formă bine meșteșugită și cu o expresivitate ridicată la rang de artă.

 5. SAMOILĂ NICOLAE CLAUDIU

  Mare bucurie si deosebită plăcere am simțit în suflet, primind în dar, prin intermediul postului Trinitas TV, sublimul cuvânt de învățătură al alesului magistru, Pr.Lect.Dr. Alexandru Corneliu Arion. Felicitări realizatorilor pentru faptul ca aduc în platoul emisiunii asemenea invitați! Nădăjduim sa îl vedem pe distinsul părinte profesor Alexandru Corneliu Arion si in cadrul altor emisiuni, abordând cu mult elan duhovnicesc si alte teme pe care realitatea duhovnicească a zilelor noastre le expune spre tâlcuire. Felicitări tuturor !

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente