Skip to main content

„Bucuria rodirii proiectelor frumoase” – mesajul Patriarhului României cu prilejul organizării Galei Tineretului din România

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Preafericitul Părinte Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a transmis un mesaj de felicitare organizatorilor și participanților Galei Tineretului din România. Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, festivitatea reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente prin care sunt recunoscute și premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească. Gala se desfășoară Târgu Jiu și este organizată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.