Skip to main content

Calea mărturisitoare a colindelor

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Să ne deschidem sufletul pentru a întâmpina cu multă bucurie pe Cel care a adus lumină în lume și bucurie incomparabilă cu orice altă bucurie! Taina mânutuirii noastre este în ea însăși bucuria nesfârșită a apropierii noastre firești de Părintele nostru ceresc. Cele mai importante prilejuri de a ne apropia în aceste zile de bucuria Nașterii lui Hristos sunt momentele de o gingășie extraordinară ale colindatului. Colindele sunt o formă de vestire a Nașterii lui Hristos, fiind inspirate de Sfânta Scriptură și de extraordinarele de adânci straturi ale spiritualității unui popor. Colindele românești sunt cele mai frumoase din lume, iar cei care le interpretează – marii artiști care se apleacă cu har asupra lor, merită să vorbească despre ele, pentru că o fac în cea mai profundă cunoștință de cauză. Este și cazul domnului Grigore Leșe, un uriaș artist român, un om care transmite nouă, celor din acest secol, tezaurul stratificat al muzicii autentice, al muzicii acestui popor, al colindelor acestui popor.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.