Skip to main content

Calitățile apei și nămolului din lacul Techirghiol; Nutrețurile combinate; Camellia japonica

Dorința de a crea o gamă de produse care să valorifice resursele naturale din inima lacului Techirghiol a determinat o tânără absolventă de studii economice să pună bazele unei afaceri de acest tip, după modelul marilor brand-uri care folosesc apa termală în cosmetică.

Pentru reportajul acestei ediții am mers în Comuna Gornet din județul Prahova ca să înțelegem cum sunt fabricate nutrețurile combinate, alternativa recomandată de specialiști pentru o hrană completă a animalelor.

Camellia japonica este un arbust descoperit la poalele pădurilor montane, care a devenit la modă și printre iubitorii de plante din țara noastră. Despre secretele acestei plante am aflat de la prietenii noștri de la Grădina Botanică a Universității din București.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente