Skip to main content

Campania „Sănătate pentru sateˮ a ajuns în județul Buzău

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
150 de persoane din localitatea Pogoanele, județul Buzău, au fost consultate gratuit astăzi de medici specialiști în diabet zaharat, pediatrie, oncologie, oftalmologie, cardiologie, gastroenterologie, dermatologie, psihiatrie și ginecologie. Acțiunea face parte din Campania „Sănătate pentru sate” desfășurată de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. În urma consultațiilor, medicii au depistat patologii severe, printre care și cancer. Printre cei care au susținut această inițiativă s-au numărat preoții celor trei parohii din localitate, dar și conducerea școlii din Pogoanele. Și de această dată, voluntarii au integrat în cadrul campaniei și programul de „Prevenire și depistare a cancerului de col uterin” în cadrul căruia mai multor femei li s-a efectuat gratuit testul Babeș-Papanicolaou. Până în prezent, în cadrul campaniei “Sănătate pentru sate”, au fost organizate 100 de acțiuni în judeţele Ilfov, Prahova, Maramureş, Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Botoșani și Buzău care au vizat, ca beneficiari, peste 13.000 de persoane.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.