Skip to main content

Capela Centrului LUXAB a primit un fragment din moaștele Sfântului Mare Mucenic Pantelimon

În contextul anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor și în ajunul Zilei mondiale a bolnavului, Capela centrului pentru persoane vârstnice LUXAB, din București, a primit un fragment din moaștele Sfântului Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon. Acesta a fost așezat într-o raclă confecționată la Atelierele Patriarhiei Române, sfințită în această dimineață de un sobor de clerici. Programul liturgic a continuat cu oficierea Sfintei Liturghii și a parastasului pentru bunicii trecuți la cele veșnice.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.