Skip to main content

Casa de Comerț Balcanică; Busuiocul; Cortaderia

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În interviului acestei ediții vorbim despre Casa de Comerț Balcanică, succesoare a vechilor tradiții și cutume comerciale din zona Brașovului.

Poate că nu știați că busuiocul, o plantă cu care suntem atât de familiarizați cu toții, există într-o varietate foarte mare de soiuri și poate avea o multitudine de întrebuințări.

În rubrica realizată la Grădina Botanică a Universității din București aflăm despre două plante decorative din ce în ce mai răspândite. Este vorba despre mischantus sinensis și cortaderia selloana.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.