Skip to main content

Cât de bine este să înfiem? Teologia adopției în familia creștină

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În această ediție vorbim despre o faptă minunată pe care mulți dintre noi suntem chemați să o săvârșim: adopția. Nu poate fi ceva mai frumos decât să iei în inima ta un copil care are nevoie de ajutor și să îl crești și să-l oferi societății și lumii așa cum ar trebui să fie fiecare copil, înconjurat de iubire, de atenție și de grijă părintească. Despre lucrul acesta, dar și despre alte lucruri care privesc creșterea, educarea și formarea copiilor pentru viață, vorbim cu părintele Răzvan Mare, de la Biserica Adormirea Maicii Domnului – Parc Rahova 1 din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.