Skip to main content

Catedrala Națională, la 16 ani de la punerea pietrei de temelie

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Astăzi s-au împlinit 16 ani de la sfințirea pietrei de temelie a Catedralei Mântuirii Neamului. În 2010 au început lucrările de amenajare a șantierului, iar de atunci s-a înălțat și a prins contur atât în plan fizic, cât și simbolistic, cel mai important monument național care exprimă la cel mai profund nivel ortodoxia, credința nestrămutată a poporului român. Terminarea construcției e programată pentru 2025, și atunci lăcașul de cult va fi cea mai mare și cea mai înaltă Catedrală Ortodoxă Orientală din lume. Cum este înveșmântată Catedrala Mântuirii Neamului, ce tehnici au fost folosite la realizarea icoanelor care împodobesc interiorul lacașului de cult, dar și care este stadiul lucrărilor aflăm de la Daniel Codrescu, coordonatorul lucrărilor de pictură de la Catedrala Națională.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente