Skip to main content

Catedrala Patriarhală și-a sărbătorit hramul istoric

Catedrala Patriarhală, construită la mijlocul secolului al 17-lea, este de mai bine de 3 veacuri loc al rugăciunii și al comuniunii cu Dumnezeu și cu sfinții pentru cei care îi trec pragul. Edificiul este impozant atât prin arhitectură, cât și prin destinația pe care o are, fiind și printre cele mai vechi biserici din țara noastră închinate Sfinților Mari Împărați Constantin și mama sa, Elena. Astăzi, în ziua de pomenire a celor considerați întocmai cu Apostolii, lăcașul de cult și-a sărbătorit hramul istoric.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.