Skip to main content

Ce este demonizarea?

Invitat: Protos. Asist. Dr. Maxim Vlad, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Constanța

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 1

Un comentariu

  1. Zapada Nelu

    Transformarea materiei in energie nu este proprie doar omului, ci si animalelor, pasarilor, etc, de aceea niste diavoli cer, perfect rational, sa intre in turma de porci.
    Cred ca Dumnezeu nu imparte oamenii in desavarsiti sau pe cale, pentru ca nu exista oameni desavarsiti, nici aici, nici dincolo. In Biblie, Dumnezeu imparte oamenii in grau si in neghina, in oi si in capre, si spune ca nu poate pomul bun sa faca roade rele, si invers. Cel putin nealtoit. Daca nu negam evidenta (si Biblia), exista oameni buni si oameni rai, chiar daca cel putin intr-un anumit moment (dar realitatea e o suma de momente), asa cum exista si fapte si ganduri bune sau rele. Exista si ingeri buni si ingeri cazuti, probabil nu in cadere. Daca oamenii isi pot schimba natura, e o alta discutie pentru doctori in teologie, discutie care e posibil sa necesite mai multa insuflare decat invatare.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente