Skip to main content

Ce rămâne după vizita Papei Francisc în România?

Invitat:
Cătălin Sturza, publicist
Pr. Prof. Dr. Constantin Pătuleanu, Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 2

2 comentarii

  1. cristina tudose

    Excelenta, profunda, clara, exhaustiva si necesara privire asupra acestei vizite. Subscriu emotional la ceea ce a spus parintele invitat din momentul in care marturiseste ca l a durut sufletul ca papa Francisc nu a mentionat nimic despre agresivitatea catolica in Transilvania sec. al XVIII-lea . Importante si in adevar toate accentele puse de catre distinsii invitati. Excelente, in general, dialogurile emisiunii „Credinta si cultura”. Eu am devenit dependenta.

  2. Rotaru Simona-Sanda

    Tot ceea ce ,,se intampla” e, de fapt, îngăduit de Dumnezeu. De aici pornim. Important este raspunsul nostru la aceste ispite (referendumul, construirea Catedralei Mantuirii, vizita papei). Acest raspuns trebuie cerut prin rugăciune de la Duhul Sfânt. Si mai cred ca tot bunul Dumnezeu a dat raspunsul celor care se împotriveau construirii minunatei Catedrale chiar acum, prin vizita papei. Iata cum lucrează Dumnezeu! Cerne Dumnezeu si ne separa deja, dar o frică se naște în mine, aceea că nu sunt decât 7 luni de la referendumul pentru familie si Dumnezeu cerne din nou, separa din nou oile de capre, sa nu fie. Lucrurile se precipita. Încercările acestea NU sunt mici! Mai dă-mi Bunule ragaz sa ne întoarcem cu totii la Tine!

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente