Skip to main content

Ceapa de Buzău; Marea pescariadă studențească; Steaua Egiptului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Ceapa de Buzău, pe lângă gustul dulceag și aromat, aspectul plăcut și foile subțiri, are și avantajul că se obține prin semănare directă. Aflăm istoricul cepei de Buzău în interviul următor.

Pentru a nu renunța nici la pasiunea pentru pescuit, dar nici la timpul petrecut cu prietenii, un tânăr student la medicină a pus la cale un concurs de pescuit sportiv pentru studenți și nu numai. În reportajul următor vedem cu s-a desfășurat ediția de anul acesta a Marii pescariade studențești.

Prietena fidelă a emisiunii noastre de la Grădina Botanică a Universității din București ne-a prezentat Steaua Egiptului, o plantă extrem de decorativă, originară din Madagascar.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.